چگونه یک حسابدار خوب استخدام کنیم؟✅
چگونه یک حسابدار خوب استخدام کنیم؟
چگونه یک حسابدار خوب استخدام کنیم؟ این سوالی است که بسیاری از مدیران هنگام استخدام حسابدار از ما می پرسند و همیشه نگران نحوه استخدام یک حسابدار خوب هستند. انجام دهید با توجه به تجربه ای که در هر دو زمینه یعنی سمت مدیریت و حسابدار بودن دارم، تصمیم گرفتم این مقاله را بنویسم تا بتوانیم به مدیران و شرکت هایی که قصد استخدام حسابدار را دارند کمک کنیم.
عدم تخصص برای استخدام حسابدار
زمانی که یک کسب و کار راه اندازی می شود، به تعدادی نیروی انسانی نیاز دارد تا بتواند این کسب و کار را سرپا نگه دارد، بنابراین از ابتدای شروع کار، مدیر این کسب و کار شروع به استخدام تعدادی از افراد می کند. استخدام حسابدار یک تخصص است و البته با این تفاسیر اگر دقت کنید می توانید مشاغل خوبی پیدا کنید. این روند تا زمانی ادامه می یابد که شما نیاز به استخدام پرسنل متخصص مانند حسابداران یا مدیران مالی داشته باشید!
برای جذب نیروهای متخصص باید با تکنیک های کاری آنها آشنا باشید تا بتوانید حسابدار باتجربه را از حسابدار بسیار مبتدی تشخیص دهید. اما سوالی که مطرح می شود این است که اگر مدیری نمی تواند همه تخصص ها را بداند پس برای استخدام نیروهای متخصص چه باید کرد؟ چندین راه حل برای این مشکل وجود دارد که در زیر با هم بررسی خواهیم کرد:
تخصص نسبی مدیر
در صورتی که مدیر از مسائل مالی و مالیاتی شرکت مطلع باشد، می تواند خودش اقدام کند و بهترین گزینه را انتخاب کند. اما پیشنهاد من این است که اگر مهارت کافی برای استخدام حسابدار ندارید، ریسک نکنید زیرا می تواند عواقب بدی برای شما داشته باشد.
شما می توانید از خدمات مالی و مالیاتی،خدمات حسابداری،خدمات حسابرسی و دیگر خدمات آکادمی استاد حساب استفاده کنید.
کمک کارشناسان
شاید اولین مشکلی که به ذهن شما می رسد این باشد که کجا می توانم یک متخصص پیدا کنم که بیاید و یک حسابدار خوب برای من استخدام کند؟ پاسخ به این سوال بسیار آسان است. در قدم اول باید به یک مدیر مالی آگاه مراجعه کنید و از او بخواهید که یک روز در اختیار شما باشد و مبلغی را به عنوان حقوق با او به توافق برسانید و از او بخواهید که از بین روزهایی که برای شما لازم است حسابدار استخدام کند. گزینش و استخدام را ارسال کرده اند. شاید فکر کنید که این روش برای کسب و کار شما هزینه دارد، اما واقعیت این است که اگر حسابداری از تخصص کافی برخوردار نباشد، صدها برابر بیشتر از مبلغی است که به عنوان هزینه مشاوره پرداخت می شود. یک مدیر. شما پول را پرداخت کرده اید.
کمک موسسات حسابداری
یکی دیگر از بهترین انتخاب ها می تواند کمک گرفتن از شرکت های حسابداری باشد، که گاهی اوقات ممکن است وقتی از این شرکت ها برای انتخاب یک حسابدار خوب کمک بخواهید، حسابدار را برای شروع سریع کار معرفی می کنند.
من دقیقاً چه می خواهم؟
خب، قبل از استخدام یک حسابدار، باید سه موضوع را بررسی کنیم:
- کسب و کار من در چه مرحله ای است؟ و حسابداری که قرار است استخدام شود چه سمتی باید باشد؟
- چقدر می خواهم به حسابدار پرداخت کنم؟
- حسابداری که قرار است استخدام شود باید با مسائل مالیاتی آشنا باشد، درست است؟
اینها مواردی است که باید قبل ازاستخدام حسابدار بررسی کنیم تا بتوانیم از رزومههایی که دریافت میکنیم بدانیم به چه چیزهایی نیاز داریم؟ به عنوان مثال، اگر کسب و کاری نوپا داریم که کار مالیاتی ندارد، نیازی بهاستخدام حسابداربا ۷ سال سابقه کار نیست، زیرا هزینه های بیشتری را به مجموعه و مجموعه تحمیل می کند. خودش بعداً حسابدار مدتی است که احساس پوچی و نارضایتی از کارش می کند و در نهایت استعفا می دهد. اما اگر ابتدا نیازها را بسنجیم، میتوانیم نیروی ماهر و با درآمد مناسب را استخدام کنیم تا هم حسابدار رضایت کافی داشته باشد و هم امور شرکت به خوبی پیش برود.
آیا حسابدار باید دوره آزمایشی داشته باشد؟
در سال های اخیر بسیار رایج شده است که وقتی کارگری می خواهد استخدام شود، کارفرما از او می خواهد که مدتی به صورت آزمایشی کار کند و پس از مدتی در صورت رضایت بیمه نامه ارائه دهد. به نظر شخصی من این روند اصلا صحیح نیست چون توجیه قانونی ندارد زیرا در قانون کار و بیمه تامین اجتماعی آمده است که هر فردی که استخدام می شود از روز اول باید بیمه شود حتی اگر آزمایشی باشد. . علاوه بر این، با توجه به وضعیت بد اقتصادی، کاربر باید فشار مالی را تحمل کند. بهترین راه این است که فردی که استخدام می شود از روز اول بیمه شود و حقوق بگیرد حتی اگر کمی کمتر باشد اما برای بار اول قرارداد یک ماهه باشد تا در صورت فسخ شود. از نارضایتی.
خب، برای حسابدار چه کنیم؟ با توجه به اینکه شغل حسابداری یک شغل مهم و تخصصی است، توصیه می شود از روز اول کمی بیشتر حقوق بگیرید و بیمه بگیرید تا هم قانونی باشد و هم مورد قبول حسابدار یا مدیر مالی باشد.
اگر حسابدارم خرابکاری کند، چه کاری باید انجام دهم؟
گاهی این اتفاق می افتد، با توجه به تمام کارهای سختی که کارفرما انجام می دهد، اما هنوز یک حسابدار استخدام می شود که اشتباه می کند. در اینجا باید یادآوری کنم که اشتباهاتی در کار حسابداری اتفاق می افتد و تقریبا غیرممکن است فردی که تا به حال کار حسابداری انجام داده اشتباه نکرده باشد پس اجازه دهید ابتدا این حق را به حسابدار بدهیم. اما اگر میزان اشتباهات او بیش از حد بود یا باعث شد شرکت جرایم سنگینی را متحمل شود چه باید کرد؟
برای این موارد باید توجه داشت که اگرحسابداری که استخدام کرده اید شغل حساس و مهمی دارد باید مدیر مالی یا رئیس حسابداری داشته باشد تا می توان کار او را بررسی کرد و از اشتباهات مرگبار برای افزایش ضریب اطمینان اجتناب کرد. اگر نه، کار او نمی تواند مشکل زیادی ایجاد کند، بنابراین به طور طبیعی اشتباهاتی که انجام می دهد می تواند جزئی باشد. اما اگر متوجه شدید که اشتباهات او زیاد است و آسیب هایی هرچند کوچک به او وارد می کند، می توانید به او تذکر دهید یا در صورت مهیا بودن شرایط از او بخواهید به دوره هایآموزشی مراجعه کند. .
اگر لازم باشد قرارداد را لغو کنم، چگونه می توانم کار را تحویل دهم؟
اگر کار به حدی برسد که رضایت هر یک از طرفین حاصل نشود، می توانید قرارداد کار را فسخ کنید. اما در این مرحله دغدغه مدیر این است که چگونه کار را تحویل بگیرد تا خللی در مسائل جاری شرکت ایجاد نشود؟ برای آرامش خاطرتان توصیه می کنم موارد زیر را از او دریافت کنید تا با خیال راحت با او تسویه حساب کنید:
- آخرین وضعیت مالیاتی شرکت به همراه اظهارنامه مربوطه
- آخرین مالیات عملکرد، ارزش افزوده و کسر حساب تامین اجتماعی
- آخرین لیست بیمه و مهلت پرداخت
- فهرست چکهای مشتریان از قبیل در صندوق، در مرحله جمعآوری و برگشت
- اصل چک مشتریان نزد صندوق
- چک های مربوط به شرکت
- فهرست حسابهای بانکی به همراه موجودی آنها و صورتحساب مربوطه و تطبیق با دفاتر
- دفاتر حقوقی شرکت (دفتر کل و روزنامه)
- آخرین موجودی آزمایشی مربوط به حسابها و کنترل ماهیت حسابها با امضای حسابدار سابق
- اسناد گارانتی با شرکت و کنترل آن با حساب های اداری
- فهرست قراردادهای شرکت با قراردادهای زونکن
- پسوردهای کاربری سامانه هایی مانند: بیمه – مالیات حقوق – معاملات فصلی – پیش ثبت نام – ارزش افزوده – تجارت فرامرزی و غیره.
- فهرست معاملات فصلی
- اسناد حسابداری نیز باید بررسی شوند تا ببینیم آیا به روز هستند و تا چه حد نهایی شده اند
البته ممکن است این لیستی که در اینجا ذکر کرده ایم در مجموعه شما به این ترتیب نباشد و حسابدار نتواند همه موارد را به این شکل تحویل دهد. من از نظر مالیاتی به این موضوع نگاه می کنم تا در آینده مشکلی برای شرکت و کسب و کار شما پیش نیاید. اما ممکن است زمانی که می خواهید کار را از حسابدار تحویل بگیرید، مدارکی را که موجود است تحویل دهید، فقط مراقب باشید مدارک را کاملا کنترل کنید تا در زمان تحویل به بعدی دچار مشکل نشوید. شخص به عنوان مثال، شاید تمام اسنادی که می توانید از حسابدار خود دریافت کنید، فقط موارد مربوط به فاکتورهای خرید و فروش و اسناد هزینه باشد. پس زیاد سخت نگیرید لطفا!
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.