نکاتی در مورد مدیریت سرمایه گذاری شخصی✅
نکته کاربردی در مدیریت سرمایه گذاری شخصی
در سرمایه گذاری و تخصیص منابع یک اصل وجود دارد اما قبل از ورود به بحث لازم است در مورد میزان سرمایه هر فرد توضیح مختصری داشته باشیم.
سرمایه ما از دو بخش تشکیل شده است:
1. سرمایه مالی شامل حساب بانکی، طلا، ارز، اموال و غیره.
2. سرمایه انسانی یعنی پتانسیل هایی که برای خلق پول داریم (ارزش فعلی درآمدهای آتی) که به مرور زمان خودش را نشان می دهد و میزان آن بستگی به زمینه شغلی، سطح دانش تخصصی، تجربه عملی، شرایط اقتصادی از خرد تا کلان دارد. سطح و … می توان این سرمایه را برای هر نفر تخمین زد و کل سرمایه را تخمین زد.
یکی از شاخه های حسابداری حسابداری مدیریت است که نقش اساسی در شرکت ها و مشاغل دارد،دوره حسابداری مدیریت یکی از دوره های مرتبط با حسابداری است که آکادمی حسابداری استاد حساب این دوره را نیز پوشش داده است و شما می توانید با شرکت در این دوره مبحث حسابداری مدیریت را به شکل جامع یاد بگیرید و از خرید دوره های دیگر بی نیاز شوید.
حال نکته عملی این است که اگر در شغلی هستید که درآمد شما نوسان چندانی ندارد و با ریسک کمی (سرمایه انسانی شما تبدیل به سرمایه مالی می شود) درآمد خود را به دست می آورید، مانند کارمندان، پزشکان، اساتید دانشگاه و …. انتخاب گزینه های نسبتاً پرخطر عاقلانه است. موارد فوق مانند بازار سهام، طلا، بازارهای مشتقه با اهرم مالی، بازار فارکس و … را برای سرمایه گذاری در نظر بگیرید. اگر درآمد شما نوسانات زیادی دارد و نمی توانید روی آن حساب کنید، مانند مدیران بخش خصوصی، مدیران سرمایه گذاری و معامله گران و غیره، سرمایه مالی و درآمد خود را در گزینه های کم خطرتر مانند اوراق قرضه با درآمد ثابت، دارایی و غیره سرمایه گذاری کنید.
منطق بحث ریشه در دانش تخصیص منابع و کنترل ریسک سبد سرمایه گذاری با بالاترین سود ممکن دارد.
شما می توانید با مراجعه به سایت استاد حساب از آموزش ها و دوره های متعدد این مجموعه مانند اکسل،هلو و … بهره مند شوید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.