جابجایی بانک به بانک در هلو✅
نحوه جابجایی بانک به بانک در نرم افزار هلو
در این مطلب قصد داریم بخشی از امور مالی اتوماتیک نرم افزار حسابداری هلو مانند نحوه جابجایی بانک به بانک در نرم افزار هلو و بانک به صندوق و بالعکس را به شما کاربران گرامی آموزش دهیم پس با ما تا پایان مقاله
انتقال بین بانک ها یا صندوق ها
در رویدادهای مالی حسابداری، همیشه یک یا چند بانک یا یک یا چند وجوه وجود دارد که ممکن است بین این بانک ها و صندوق ها جابه جا شود.
در نرم افزار حسابداری باید تمام این حرکات را همانطور که اتفاق افتاده است ثبت کنیم، برای این منظور می توانیم یا به روش اسناد دستی ثبت نام کنیم یا از قسمت مالی هر نرم افزار حسابداری استفاده کنیم.
نحوه جابجایی بانک به بانک در نرم افزار هلو
در صورت پرداخت بین 2 بانک، در نرم افزار هلو می توانیم از قسمت مالی به صورت خودکار اقدام کنیم. بنابراین بر روی امور مالی کلیک می کنیم.
حال از پنجره امور مالی روی گزینه اول یعنی بانک به بانک/صندوق کلیک می کنیم.
از این گزینه می توان برای انتقال پول بین 2 بانک و انتقال وجه از بانک به صندوق تنخوان گردان استفاده کرد.
در کادرهای زیر بانک مبدا و مقصد را انتخاب می کنیم.
در این مثال می خواهیم مبلغ 50000000 ریال از بانک ملی به بانک صادرات واریز کنیم. بنابراین در کادرهای مربوطه به صورت زیر عمل می کنیم و مبلغ واریزی را وارد می کنیم و در نهایت گزینه تایید را می زنیم.
حال فرض کنید می خواهیم 10000000 ریال از بانک ملی خود به صندوق مجموعه واریز کنیم.
برای ثبت این سند مجددا از قسمت امور مالی بر روی گزینه بانک به بانک/صندوق کلیک کنید و در کادر بانک گزینه بانک ملی را انتخاب کنید و از قسمت بانک/صندوق صندوق مورد نظر را انتخاب کنید. و پس از وارد کردن مبلغ قابل انتقال بر روی گزینه تایید کلیک می کنیم.
نحوه انتقال از صندوق به بانک در نرم افزار هلو
این قسمت دقیقا برعکس قسمت قبل است و نحوه ثبت آن را در نرم افزار هلو بررسی می کنیم.
برای انتقال وجه از یک صندوق یا گیرنده به یکی از بانک های ما یا برای انتقال وجه از یک صندوق/حقوق به صندوق و گیرنده دیگر، دوباره به قسمت مالی خودکار بروید و این بار روی گزینه دوم، یعنی صندوق به بانک. /سرمایه. کلیک می کنیم.
فرض کنید می خواهیم مبلغ 25000000 ریال از صندوق را به بانک صادرات واریز کنیم.
از کادر اول یعنی جعبه به بانک/صندوق، ابتدا بانک مقصدی را که برای صادرات است انتخاب می کنیم. سپس صندوق و مبلغ انتقال را در کارت های آنها مشخص می کنیم و در نهایت روی گزینه تایید کلیک می کنیم.
امیدواریم این مقاله مفید بوده باشد.
شما می توانید با مراجعه به سایت استاد حساب از آموزش ها و دوره های متعدد این مجموعه مانند اکسل،هلو و … بهره مند شوید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.