آموزش تعریف انبار در سپیدار✅
نحوه تعریف انبار در سپیدار
در این مقاله قصد داریم نحوه تعریف انبار در سپیدار را یاد بگیریم پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
انبارها در حسابداری
شاید شما در جایی کار حسابداری انجام می دهید که بیش از یک انبار کالا یا مواد اولیه دارند. برای این منظور باید تمامی موجودی کالا را به صورت جداگانه در نرم افزار حسابداری داشته باشیم تا همه چیز طبق یک روال به خوبی پیش برود. برای این منظور در نرم افزار سپیدار امکان ایجاد چندین انبار وجود دارد که با نحوه تعریف آنها آشنا می شویم.
نحوه تعریف انبار در سپیدار
در سپیدار برای تعریف انبار جدید ابتدا از طریق منوی اصلی نرم افزار بر روی ماژول تامین کنندگان و انبار کلیک می کنیم و سپس از قسمت عملیات آن بر روی گزینه انبار جدید کلیک می کنیم (تصویر زیر).
پنجره مربوط به تعریف انبارها برای شما باز می شود و ابتدا از کادر کد یک کد 2 رقمی برای انبار خود انتخاب می کنیم. (برای کدنویسی بهتر از کدهای رند استفاده کنید). سپس از قسمت عنوان نام انبار خود را وارد می کنیم، در اینجا به عنوان مثال انبار شعبه کرج را انتخاب کرده ایم. همچنین می توانیم نام انباردار و شماره آن را از کادر مسئول و شماره تلفن وارد کنیم که اختیاری است.
از قسمت انبار سرفصل مربوط به انبار خود را مشخص می کنیم. ما می توانیم از سرفصل های موجود در درخت حساب خود استفاده کنیم یا یک عنوان جدید به درخت حساب اضافه کنیم.
در نهایت پس از وارد کردن صحیح اطلاعات می توانیم انبار را ذخیره کنیم (در تصویر زیر آن را با یک کادر کوچک سبز رنگ مشخص کرده ایم)
به این ترتیب انبار ما در سیستم تعریف شد. در صورت تمایل به مشاهده جزئیات انبارهای تعریف شده و یا در صورت نیاز به اصلاح اطلاعات انبار می توانید از منوی اصلی نرم افزار بر روی ماژول تامین کنندگان و انبار کلیک کرده و از قسمت لیست بر روی گزینه انبار کلیک کنید.
به این ترتیب با نحوه تعریف انبارها در نرم افزار سپیدار آشنا شدیم و برای درک موضوع نمونه ای را بررسی کردیم.
شما می توانید با مراجعه به سایت استاد حساب از آموزش ها و دوره های متعدد این مجموعه مانند اکسل،هلو و … بهره مند شوید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.