چگونگی کمک مدیریت پروژه به استارت آپ ها✅
مدیریت پروژه چگونه به استارت آپ ها کمک می کند؟
استارتآپها، مانند هر کسبوکار دیگری، برای جلوگیری از شکست، به مدیریت پروژه مؤثر نیاز دارند. شاید بسیاری فکر کنند که استارت آپ ها مانند شرکت های بالغ نیازی به مدیریت پروژه ندارند، اما پس از مشاهده بسیاری از استارتاپ های جوان، چیز متفاوتی مشاهده می شود. موفقیت راه اندازی به تعریف الزامات، برنامه ریزی صحیح، شناسایی ریسک ها و ارائه ارزش مورد انتظار ذینفعان بستگی دارد، ذینفعان می توانند مشتریان، سرمایه گذاران یا شرکای تجاری باشند.
مدیریت پروژه به استارت آپ ها در چهار زمینه کمک می کند:
1. مواجهه با پیچیدگی
مدیریت پروژه در واقع یک راه حل اساسی برای مدیریت پیچیدگی در کار است. راه حلی که پیشرفت را تضمین می کند. مدیریت پروژه برای استارتآپها در تمام مراحل از جمله هنگام طراحی و بهبود وبسایت، کمپینهای تبلیغاتی و توسعه یک نرمافزار قابل استفاده است.
اگر استارتاپ اجازه دهد محیط داخلی خود بدون مدیریت تغییر کند، سازگاری با محیط پیچیده محیط کسب و کار بسیار دشوار خواهد بود. اینجاست که مدیریت پروژه به استارت آپ ها کمک می کند تا با برنامه ریزی، اجرا و گرفتن بازخورد، کار خود را به طور موثر مدیریت کنند.
2-ارتباطات را بهبود ببخشید
ارتباطات خوب و اهداف روشن پایه های پیشرفت هر سازمانی است. بدون ارتباط مکرر، باز و صادقانه در مورد اهداف، نحوه غلبه بر موانع و مدیریت انتظارات، هر کسب و کاری با مشکل مواجه خواهد شد.
مدیریت پروژه با ابزارهای ارتباطی قدرتمند به استارتاپ کمک می کند تا پیشرفت خود را تسهیل کند. ابزارهایی مانند منشور پروژه، ماتریس گزارش نقش، ماتریس نیازمندی ها، ساختار شکست کار و … از جمله ابزارهایی هستند که به سادگی وضعیت موجود را توصیف می کنند و از اشتباه در مدیریت وظایف جلوگیری می کنند.
3. مدیریت ذینفعان
شناسایی ذینفعان یکی از اولین مراحل پروژه است (در استاندارد PMBOK در گروه فرآیند اولیه نیز قرار دارد) اما تا پایان پروژه دائماً تکرار میشود تا همیشه مطمئن باشیم که همه ذینفعان پروژه دارند. شناسایی شد. این اولین قدم در مدیریت آنهاست. صرف نظر از خواسته های ذینفعان (از جمله مشتریان یا شرکای تجاری)، ارزش پیشنهادی محصول راه اندازی ممکن است با نیازهای آنها سازگار نباشد. مدیریت سهامداران در مدیریت پروژه به استارت آپ ها کمک می کند تا ذینفعان خود را با پروژه ها درگیر کنند و در نهایت محصولی را عرضه کنند که نیازهای آنها را برآورده کند.
4. مدیریت ریسک
پیش بینی دقیق نحوه انجام کارها بسیار دشوار است، اما با برنامه ریزی سیستماتیک می توانید عدم قطعیت ها را کاهش دهید و برای چالش ها و رویدادها آماده شوید.
قبل از اجرای یک پروژه، مدیر پروژه باید هدف را تعریف کند و اطمینان حاصل کند که محصول نهایی به هدف می رسد. دستیابی به این اطمینان بدون ارزیابی ریسک امکان پذیر نخواهد بود.
نتیجه
هنگامی که محصول باید به درستی در مدت زمان و بودجه محدود تحویل داده شود، اشتباهات هزینه های سنگین تری را برای استارت آپ ها به همراه خواهد داشت. دانش مدیریت پروژه و درس های آموخته شده توسط مدیران حرفه ای پروژه می تواند کمک بزرگی به صاحبان استارتاپ ها کند.
شما می توانید با مراجعه به سایت استاد حساب از آموزش ها و دوره های متعدد این مجموعه مانند اکسل،هلو و … بهره مند شوید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.