0 تا 100 مالیات شرکت های خارجی✅
مالیات شرکت های خارجی
در مطالب قبلی مالیاتی اشاره کردیم که مالیات ها به دو دسته مستقیم و غیر مستقیم تقسیم می شوند.
طبق مقررات مالیات های مستقیم، کلیه شرکت های ثبت شده در کشور مشمول پرداخت مالیات خواهند بود. اگر این قوانین توسط شرکت ها نقض شود و اجرا نشود، شرکت ها با جرایم فراوان و چالش های پیچیده مواجه خواهند شد.
قانون دیگری نیز وجود دارد که همه شرکت ها در ایران ثبت می شوند و اگر این شرکت ها در خارج از کشور شعبه داشته باشند مانند سایر شرکت ها مشمول پرداخت مالیات می شوند و باید مالیات پرداخت کنند.
در این مقاله قصد داریم به مالیات شرکت های ایرانی مقیم خارج از کشور بپردازیم و این مورد را به طور کامل برای کاربران بررسی کنیم.
همانطور که می دانید مفهوم مالیات بسیار گسترده است و دارای شاخه ها و زیرشاخه های زیادی می باشد، ما سعی داریم تمامی این مفاهیم مالیاتی را در سایت پوشش دهیم تا اطلاعات کامل مالیات و … را در اختیار کاربران عزیز قرار دهیم. دادن
همچنین متقاضیان می توانند خدمات مالیاتی، حسابداری، اکسل،حسابرسی، اعزام حسابدار، آموزش حسابداری، مشاوره مالی و مالیاتی خود را با سوابق درخشان به حسابدار بسپارند.
شرکت ها و گروه های حسابداری زیادی در کشور فعالیت می کنند اما باید از آخرین تخصص و تجربه کافی برخوردار باشند، به همین دلیل ما استاد حساب آرتین را پیشنهاد می کنیم زیرا این گروه بیش از 30 سال سابقه درخشان در زمینه حسابداری و … دارد و می باشد. یکی از قدیمی ترین مجموعه های حسابداری است.
مالیات یکی از موارد مهم در امور مالی کسب و کار ها و شرکت ها می باشد،نداشتن اطلاعات کافی در مباحث مالیاتی می تواند شرکت ها و کسب و کار ها را مشمول بدهی و جرایم مالیاتی متعددی کند،شما می توانید در این حوزه از خدمات مالیاتی مجموعه استاد حساب با بیش از 30 سال سابقه درخشان در حوزه مالی و مالیاتی بهره مند شوید و با استفاده از خدمات مالیاتی استاد حساب از تخفیفات مالیاتی نیز بهره مند شوید،برای کسب اطلاعات بیشتر با پشتیبانی مجموعه تماس حاصل فرمایید.
مالیات شرکت های خارجی
در تمام دنیا روش های مالیاتی تفاوت هایی با هم دارند و این موضوع در کشورهای پیشرفته بیشتر احساس می شود.
این کشورهای پیشرفته نیز بخش بزرگ و قابل توجهی از تولید خود را از مالیات به کشورهای در حال توسعه دریافت می کنند.
با این حال، کشورهای در حال توسعه بر مالیات تجاری و مالیات مصرف متکی هستند.
آمارها نشان می دهد که کشورهای توسعه یافته پس از کنترل فعالیت های اقتصادی بسیار بیشتر از کشورهای در حال توسعه درآمد کسب می کنند.
مالیات اشخاص حقوقی خارجی
اشخاص حقوقی ایرانی که در خارج از ایران به دلیل سرمایه گذاری در ایران و یا از طریق نمایندگی های ایرانی مشمول مالیات می شوند مشمول پرداخت 25 درصد مالیات به صورت ثابت می باشند.
طبق مقررات مالیاتی مستقیم، کلیه کشورهای ایرانی که در خارج از کشور فعالیت می کنند باید مالیات مربوطه را پرداخت کنند، این مالیات نیز باید به ایران و سازمان امور مالیاتی کشور پرداخت شود که در صورت عدم پرداخت این مالیات، این شرکت ها مشمول جریمه های زیادی خواهند شد و شرکت ها مشمول جریمه های مالیاتی هستند.
شرکت ها و دفاتری که در خارج از ایران شعبه دارند نیز باید این مالیات را طبق قوانین مالیاتی موجود و طبق قوانین مالیاتی آن کشور پرداخت کنند.
نحوه پرداخت مالیات شرکت های ایرانی خارج از ایران
این شرکت هایی که خارج از کشور هستند باید در اولین قدم سال مالی خود را مشخص کنند.
برای مثال سال مالی در ایران هر سال از فروردین تا اسفند است.
در سال اول شروع سال مالی زمانی است که شرکت مربوطه تاسیس و شروع به فعالیت کرده است. این شرکت ها در طول سال مالی باید کلیه موارد مالی از قبیل هزینه ها، درآمد، سود و زیان و … را درج کرده و پس از حسابرسی خود، این موارد را به صورت صورتحساب یا ترازنامه به سازمان امور مالیاتی ارائه کنند.
مراجع سازمان امور مالیاتی ظرف مدت یک سال این اظهارنامه ها و اسناد را مورد تجزیه و تحلیل و بررسی قرار داده و نتیجه این بررسی ها و استعلام ها را اعلام می کنند و پس از آن طبق مقررات مالیاتی مالیات مورد نظر با توجه به سود سالانه شرکت محاسبه می شود.
مقررات پرداخت مالیات برای این نوع شرکت ها
قوانین اساسی مالیات های مستقیم در سال 1965 وضع شد و این قوانین و مقررات در سال 1996 مورد بازنگری قرار گرفت.
آیا شرکت های ایرانی خارج از ایران باید مالیات بپردازند؟
طبق بند 1 آیین نامه مالیات های مستقیم، کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی که شرکت ها را اداره می کنند مشمول مالیات بوده و باید این مالیات را بپردازند.
ماده دیگر این است که ادارات مالیاتی، مؤسسات دولتی، شهرداری ها و اداراتی که از دولت عوارض دریافت می کنند از پرداخت مالیات معاف هستند.
افرادی که دارای شرکت یا شغلی هستند که یکی از شعب آن در خارج از کشور است یا به بیان ساده این افراد در خارج از ایران فعالیت اقتصادی می کنند و شرکت این افراد در داخل کشور به ثبت رسیده است، باید قوانین مالیاتی بر درآمد را رعایت کنند. مانند تجاری، خدماتی، صنعتی و غیره مالیات مربوطه را بپردازید.
نکته قابل توجه این است که این مالیات ها که شامل شرکت های خارجی می شود شامل شرکت های داخلی نیز می شود.
آیا مالیات شرکت های ایرانی خارج از کشور باید در داخل ایران پرداخت شود؟
شرکت هایی که در خارج از ایران فعالیت می کنند باید مانند شرکت های داخلی دفاتر قانونی داشته باشند و طبق دستورالعمل این دفاتر را تهیه و راه اندازی کنند.
عواقب عدم پرداخت مالیات توسط شرکت های ایرانی خارج از کشور
همانطور که در قسمت های قبلی مقاله اشاره کردیم، عدم پرداخت این نوع مالیات می تواند مشکلات بزرگی را برای شرکت های ایرانی خارج از کشور ایجاد کند که به آن می پردازیم:
- در صورت عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی، ترازنامه، صورت های مالی و … از 1 تا 20 درصد جریمه اخذ خواهد شد.
- در صورت عدم پرداخت به موقع مالیات مربوطه، شرکت مشمول جریمه پنج و نیم درصدی خواهد شد.
- همچنین در صورت ارتکاب جرایمی از جمله فرار مالیاتی و … از معافیت مالیاتی معاف و بر اساس آن جریمه و مجازات می شود.
نتیجه:
در این مقاله به مالیات شرکت های ایرانی خارج از کشور پرداختیم و این مورد را بررسی نمودیم .
برای اطلاعات بیشتر از مفاهیم مالیاتی و حسابداری نیز می توانید مقالات دیگر ما را در سایت دنبال کنید .
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.