نحوه صدور سند حسابداری در نرم افزار هلو✅
صدور سند حسابداری در نرم افزار هلو
در این مقاله قصد داریم آموزش صدور سند حسابداری در نرم افزار هلو را در اختیار کاربران عزیز سایت قرار دهیم پس با ما همراه باشید.
مالی یا سند دستی؟ کدام را انتخاب کنیم؟
به طور کلی امور مالی اتوماتیک در نرم افزارهای حسابداری به خصوص نرم افزار هلو برای سهولت در کار ما و سرعت بخشیدن به فرآیند حسابداری طراحی شده است.
به عبارت ساده، یعنی برای تمامی رویدادهای مالی می توان از قسمت صدور سند دستی استفاده کرد و پس از تعیین بدهی و بستانکار در دو یا چند ستون، سند مربوطه را ثبت کرد و امور مالی اتوماتیک دقیقاً یکسان است. برای ما انجام می دهد اما آسان تر است.
سند دستی در برخی موارد ضروری است
در برخی موارد لازم است که در نرم افزار هلو فقط از صدور سند دستی استفاده کنیم. به عنوان مثال فرض کنید که ما N ریال به آقای X و N ریال به آقای Y بدهکار هستیم.
در همین حال به آقای ایکس اطلاع می دهیم که وقتی می خواهد با ما تسویه حساب کند مبلغی را که به ما بدهکار است به آقای ی که طرف حساب ماست و ما به او بدهکار هستیم واریز کند. اکنون برای ثبت نام چنین سندی تنها راه صدور سند دستی در نرم افزار هلو است.
یا در مواردی مانند خرید دارایی ثابت که به صورت اعتباری است باید از سند دستی استفاده کنیم یا هزینه ای که در حال حاضر به صورت نسیه است.
آموزش صدور اسناد حسابداری در نرم افزار هلو
برای صدور سند دستی در نرم افزار هلو بر روی گزینه صدور سند از منوی اصلی نرم افزار کلیک می کنیم. (تصویر زیر)
پس از کلیک بر روی این قسمت پنجره 2 ستونی صدور سند نمایش داده می شود و می توانیم عملیات ثبت را مانند اسناد حسابداری انجام دهیم.
به عنوان مثال یک دارایی ثابت وانت از شرکت سایپا به صورت اعتباری به مبلغ 45 میلیون ریال خریداری کرده ایم و سند مربوطه به شرح زیر ثبت می شود:
در ستون اول، بدهکاری که دارایی ثابت ما خواهد بود و در ستون دوم، طرف حسابی که بستانکار ما خواهد بود را ثبت می کنیم.
در این سند سرفصل جدیدی به نام ون در زیربخش اموال و مبلمان تعریف کرده ایم. برای ثبت کلیه دارایی های ثابت جدید باید سرفصل جدیدی تعریف شود.
شما می توانید با مراجعه به سایت استاد حساب از آموزش ها و دوره های متعدد این مجموعه مانند اکسل،هلو و … بهره مند شوید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.