روشهای کسب درآمد از حسابداری✅
روشهای کسب درآمد از حسابداری
کار حسابداری به دلیل شرایط مناسب بازار کار و درآمد خوب در بین جوانان بسیار جذاب است. برای جذب نیرو در بازار کار حسابداری، باید مدارک لازم را بگذرانید آموزش باشد. این آموزش ها هم با تحصیلات عالی دانشگاهی و هم با شرکت در دوره های مستقل دانشکده های حسابداری انجام می شود. یادگیری اصول و مهارت های علمی مرتبط با حسابداری از پیش نیازهای مهم کسب درآمد از حسابداری است. در واقع، بدون داشتن این پیش نیازها، شرکت های بزرگ و کوچک برای مصاحبه شغلی به شما مراجعه نمی کنند.
مشاغل مرتبط با حسابداری بسیار گسترده است. نوع واحد اقتصادی و شغل مرتبط با حسابداری که در آینده انتخاب می کنید تاثیر مستقیمی بر درآمد شما خواهد داشت. ممکن است این سوال پیش بیاید که راه حل های موفقیت و کسب درآمد مناسب از این شغل چیست؟ آیا حسابداری توانایی ارتقای شغل و افزایش درآمد را دارد؟ همانطور که می دانید حسابداری یکی از مشاغلی است که نه تنها در کشور ما، بلکه در دنیا بازار کار بسیار خوبی دارد. به همین دلیل اگر قصد ورود به این رشته پرطرفدار را دارید و می خواهید اطلاعات جامعی از درآمد یک شغل حسابداری داشته باشید، مقاله بعدی را از دست ندهید.
چگونه یک حسابدار حرفه ای شویم؟
شاید بهتر باشد قبل از پرداختن به کسب درآمد از حسابداری نحوه حسابدار شدن را مرور کنیم. برای حسابدار شدن باید تحصیلات حسابداری و سایر رشته های مرتبط مانند اقتصاد، مدیریت و … داشته باشید که البته در این زمینه اخذ مدارک معتبر از موسسات آموزش حسابداری نیز موثر است.
به طور کلی گذراندن دوره های حسابداری و به خصوص آموزش نرم افزار در این زمینه کمک زیادی به استخدام در این شغل می کند. داشتن مدرک و دوره های مرتبط در رشته حسابداری و نرم افزار باعث می شود که به شرکت های معتبرتری برای مصاحبه دعوت شوید. البته ذکر این نکته نیز ضروری است که برای تبدیل شدن به یک حسابدار حرفه ای باید دوره های کارآموزی را نیز بگذرانید. با توجه به حساسیت بالای این شغل، دوره های عملی کمک زیادی به آشنایی با صورت های مالی می کند.
چرا تقاضای حسابداری زیاد است؟
یکی از رشته های دانشگاهی که همیشه پر تقاضا بوده رشته حسابداری است که در بین داوطلبان رشته های تجربی، ریاضی و انسانی شناور محسوب می شود. با توجه به بازار کار خوب این شغل، طبیعی است که تقاضا برای این رشته زیاد باشد. همچنین کسب درآمد از حسابداری هم در کشور ما و هم در دنیا از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است.
هر نوع کسب و کاری برای ادامه حیات به حسابدار نیاز دارد. فرقی نمی کند اقتصاد کشور در حال رکود باشد یا رشد کند. قوانین مالیاتی شرکت ها را ملزم به ارائه صورت های مالی دقیق می کند. محاسبات صورتهای مالی نیز به عهده حسابدار است.
با توجه به تغییرات دنیای تجارت آنلاین، وظایف و مسئولیت های
کسب درآمد از حسابداری. آشنایی با وظایف حسابدار
برای اینکه بتوانید از این شغل درآمد خوبی کسب کنید، باید با وظایف آن آشنا باشید. وظایف و مسئولیت های حسابداری طیف وسیعی از حوزه ها را پوشش می دهد. تهیه و ثبت اسناد مالی یکی از بدیهی ترین کارهایی است که یک حسابدار باید به آن تسلط داشته باشد. این اسناد شامل میزان درآمد، سود، هزینه و زیان واحد اقتصادی مربوطه می باشد. از دیگر مسئولیت های مهم این شغل می توان به وظایف زیر اشاره کرد:
- صدور سفته، ضمانت نامه و چک
- تهیه و تنظیم اظهارنامه مالیاتی
- محاسبه و پرداخت مبلغ دقیق حقوق و دستمزد کارکنان
- حفظ اسرار مهم شرکت و عدم افشای اطلاعات مالی
- گزارش های مالی دقیق را به ذینفعان تجاری ارائه دهید
- ارائه راه حل های دقیق برای رشد درآمد شرکت
- توصیه به مدیران برای تصمیمات تجاری
حقوق شغل حسابداری چقدر است؟
یکی از سوالاتی که اکثر افراد هنگام ورود به این حوزه می پرسند حسابداری حقوق و درآمد این رشته را می پرسند. همانطور که گفته شد بازار کار این شغل به دلیل نیاز مبرم واحدهای اقتصادی همواره در حال رونق است. به همین دلیل معمولاً فارغ التحصیلان این رشته کمترین نرخ بیکاری را دارند.
میزان درآمد شما از این شغل بسته به سطح توانایی، مهارت، مدرک دانشگاهی، نوع شرکت، نوع شغل حسابداری و … متفاوت خواهد بود و به طور کلی می توان گفت که درآمد این رشته از 5 تا 30 میلیون و بیشتر متغیر است. حسابداری در سازمان های دولتی بر اساس قانون کار تعیین می شود. از طرفی در شرکت های خصوصی حقوق حسابدار بستگی به توافق کارمند و کارفرما دارد.
طبیعی است که برای کسب درآمد از حسابداری باید علاقه و حوصله بیشتری را پشت کار صرف کنید. هرچه مهارت های مرتبط بیشتری کسب کنید، درآمد بیشتری کسب خواهید کرد.
با پردرآمدترین مشاغل حسابداری آشنا شوید
فرصت های شغلی زیادی برای کسب درآمد از حسابداری وجود دارد. تمامی شرکت ها و موسسات تجاری برای مدیریت امور مالی خود به حسابدار نیاز دارند. البته مشاغل مربوط به حسابداری گسترده تر است. در ادامه با تعدادی از این مشاغل آشنا می شوید.
مدیر ارشد مالی
مدیران ارشد مالی کلیه امور مالی واحد اقتصادی را بر عهده دارند. همچنین مسئولیت پیش بینی و ارائه پیشنهادهای مناسب برای رشد مالی شرکت ها را بر عهده دارند. مدیران ارشد شرکت ها در مورد اهداف و پیش بینی های تجاری آینده با مدیران مالی بحث می کنند. البته ناگفته نماند که در بحث تامین مالی نیز نقش مهمی دارند. متوسط درآمد یک مدیر ارشد مالی در جهان بین 86 هزار تا 286 هزار دلار در سال تخمین زده می شود.
تحلیلگر مالی
یکی از مشاغل جدید مرتبط با حسابداری است که وظیفه تهیه و تجزیه و تحلیل اطلاعات مالی را بر عهده دارد. معمولاً از تحلیلگران مالی برای ارائه مشاوره در بانک ها و شرکت های بیمه استفاده می شود. برای موفقیت در این شغل باید اخبار و اطلاعات بازار را به خوبی تحلیل کنید. متوسط درآمد یک تحلیلگر مالی 57 هزار دلار در سال تخمین زده می شود.
حسابرس
یک راه دیگر برای کسب درآمد از حسابداری، کار به عنوان حسابرس است. حسابرسان پرونده ها و صورت های مالی واحد اقتصادی را بررسی می کنند تا از انطباق کامل آنها با قوانین مالی اطمینان حاصل کنند. حسابرس به دو نوع داخلی و مستقل تقسیم می شود. حسابرسان معمولاً برای موارد مشکوک مالی و ارزیابی تصادفی مدیریت مالی استفاده می شوند. از ویژگی های بازار یک حسابرس می توان به وظیفه شناسی و قابلیت اطمینان آنها اشاره کرد. آنها همچنین بسیار دقیق و جزئیات گرا هستند. متوسط درآمد یک حسابرس به بیش از 60000 دلار در سال می رسد.
مدیر حسابداری
این نوع مدیر علاوه بر انجام فعالیت های مرتبط با حسابداری، بر وظایف و مسئولیت های سایر حسابداران نیز نظارت دارد. مدیران حسابداری، روش های تعیین صورت های مالی، بهبود استراتژی های شرکت و … نیز نقش مهمی دارند. درآمد یک مدیر حسابداری بین 80 هزار تا 170 هزار دلار تخمین زده می شود.
مدیر مالی
یکی از محبوب ترین عناوین شغلی مربوط به حسابداری است که منابع مالی شرکت را کنترل می کند. این مدیران برای رشد کسب و کار شرکت به مدیران ارشد مشاوره می دهند. وظایف مدیران مالی بسته به نوع و اندازه شرکت متفاوت است. این وظایف شامل تهیه صورت های مالی برای تدوین استراتژی های مالی شرکت می باشد. بر اساس عوامل مختلف، مدیر مالی بین 70 تا 130 هزار دلار درآمد دارد.
استاد دانشگاه حسابداری
یکی از مشاغلی که کمتر در مورد آن صحبت می شود، استاد حسابداری است. کسب درآمد از طریق حسابداری تنها به مشاغل شرکتی مربوط نمی شود. تدریس می تواند راه بسیار خوبی برای کسب درآمد از این رشته پرطرفدار باشد. اساتید دانشگاه برنامه های درسی مرتبط با حسابداری را تدوین می کنند. این اساتید باید تمامی اصول و دانش مربوط به این رشته را آموزش دهند. میانگین درآمد اساتید دانشگاه در رشته حسابداری بیش از 70 هزار دلار در سال است.
حسابدار ارشد
این نوع حسابداران وظیفه نظارت بر صورتهای مالی تهیه شده توسط سایر حسابداران شرکت را بر عهده دارند. به طور کلی هر فعالیت حسابداری کوچک یا بزرگ در حیطه فعالیت حسابدار ارشد است. یکی از وظایف مهم این شغل تهیه بودجه شرکت، تهیه و ارائه گزارشات مالی دقیق، پیگیری امور مالی شرکت و … است که از نظر درآمد سالیانه بین 50 تا 100 هزار دلار درآمد دارند.
حسابدار مالیات
همانطور که می دانید، مقررات مالی شرکت ها را ملزم به ارائه گزارش های مالی دقیق می کند. صورت های مالی دقیق در کاهش هزینه های مالیاتی بسیار موثر است. این نوع حسابداران در زمینه اظهارنامه مالیاتی نیز به کارفرمایان مشاوره می دهند. این نوع حسابداران برای اشخاص حقیقی و حقوقی کار می کنند. آنها همچنین می توانند برای شرکت های مختلف به صورت پاره وقت کار کنند. میانگین حقوق این شغل 50 تا 80 هزار دلار تخمین زده شده است.
حسابدار قانونی
این نوع حسابداران پرونده های مالی شرکت ها را در مراجع قضایی بررسی می کنند. فعالیت این گروه با مراجع قضایی و موسسات مالی گره خورده است. در واقع کار اصلی آنها بررسی نحوه حل و فصل پرونده های مالی شرکت های مختلف است. همچنین این نوع حسابداران در پرونده های اختلاس و کلاهبرداری مالی دست دارند. حسابداران پزشکی قانونی همچنین از ضررهای مالی هنگفت شرکت ها جلوگیری می کنند.
تحلیلگر بودجه
یک راه دیگر برای کسب درآمد از حسابداری، تجزیه و تحلیل بودجه شرکت ها و دولت است. این نوع تحلیلگران می توانند هم برای سازمان های دولتی و هم برای شرکت های خصوصی کار کنند. وظیفه اصلی این تحلیلگران بررسی و ارائه چندین طرح بودجه پیشنهادی برای شرکت یا سازمان است. آنها همچنین به مدیران شرکت کمک می کنند تا وضعیت مالی خود را بهبود بخشند و تصمیمات بهتری بگیرند. تحلیلگران بودجه، که اغلب به طور مستقل کار می کنند، نزدیک به 70000 دلار در سال درآمد دارند.
کارمند حسابداری
این نوع کارمندان وظایف مالی متفاوتی دارند. در واقع هدف اصلی یک کارمند حسابداری ساماندهی وضعیت مالی شرکت ها یا سازمان هاست. از جمله وظایف اصلی آنها می توان به تهیه گزارش های مالی، بررسی درآمدها و هزینه ها، تهیه پرونده های مالی و … اشاره کرد که این نوع حسابداران نیز مسئولیت محاسبه حقوق و دستمزد، کنترل قراردادها، بررسی تراکنش های مالی روزانه، و غیره را برعهده دارند
چگونه درآمد خود را با حسابداری به حداکثر برسانیم؟
کسب درآمد از حسابداری کار آسانی نیست. اما با داشتن برخی مهارت های مرتبط با این رشته و توسعه مهارت های فردی می توان به درآمدهای بسیار بالاتری دست یافت. یکی از راه های افزایش درآمد از حسابداری، کسب مهارت ها و نرم افزارهای به روز مرتبط با حسابداری است. به این ترتیب تنها به داشتن مدرک و تحصیلات دانشگاهی بسنده نکنید.
یکی از راه های اصلی کسب مهارت های مرتبط با حسابداری شرکت در دوره های پیشرفته در موسسات آموزش حسابداری می باشد. این موسسات با برگزاری دوره های پیشرفته و معتبر مدارک مرتبط را نیز صادر می کنند. داشتن این گواهینامه معتبر می تواند برگه برنده شما در مصاحبه های شغلی شرکت های بزرگ باشد.
جمعبندی
درآمد حسابداری به سطح مهارت ها و صلاحیت های شما بستگی دارد. برای استخدام در مشاغل مرتبط با حسابداری که طیف وسیعی را شامل می شود، باید تحصیلات دانشگاهی مرتبط با حسابداری داشته باشید. همچنین می توانید دوره های مقدماتی و پیشرفته این رشته را در آموزشگاه های حسابداری معتبر فرا بگیرید. افرادی که دارای مدرک دانشگاهی هستند، شرکت در دوره های آموزشی موسسات حسابداری باعث موفقیت بیشتر در این شغل می شود.
شما می توانید از خدمات مالی و مالیاتی،خدمات حسابداری،خدمات حسابرسی و دیگر خدمات آکادمی استاد حساب استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.