ثبت و معرفی چک در نرم افزار حسابداری تیپ✅
چک پرداختی
با انتخاب این گزینه، دفترچه چک پرداختی باز می شود و تمام چک های خالی به صورت لیستی برای انجام یک فعالیت جدید نمایش داده می شود، هر چکی که انتخاب شود می توانید با انجام و فشار دادن دکمه \. با انتخاب گزینه های «عملیات چک» و «چک صادر نشده» در بالای جدول و تکمیل اطلاعات چک مانند تاریخ، مبلغ، توضیحات و غیره، چک مورد نظر را میخواهیم شخصی که چک را پرداخت میکند.
برای صدور چک پرداخت، ابتدا باید دسته چک مورد نظر تعریف شود تا از منوی \”عملیات روزانه\” و سپس \”دریافت و پرداخت\” دسته چک تعریف شود. بخش “چک” از بخش “معرفی” انتخاب شده و دسته چک مربوطه از شماره موجود به آخرین شماره تعریف شده انتخاب می شود و در نهایت نام حساب بانکی مربوطه از لیست حساب های تعریف شده انتخاب می شود و سپس ” دکمه ثبت” فشار داده می شود و لیستی از شماره های چک تعریف شده در جدول زیر نمایش داده می شود.
عملیات دفتر چک (دفتر چک های پرداختی)
برای ثبت چک صادره، پس از انتخاب شماره دسته چک تعریف شده، مشخصات چک صادره را در فیلدهای مربوطه به همراه وضعیت چک صادره (مصوب) خیر، سررسید، وارد نمایید. ضمانت، وجه نقد و …) علاوه بر امکان درج اطلاعات گروهی چک های متعدد با فشردن دکمه عملیات چک گروهی، امکان انتخاب شماره چک های متعدد از بین چک های تعریف شده در دسته چک نیز وجود دارد.یک عدد جداگانه وارد کنید. شماره چالان مربوطه و مبلغ چک را ثبت کنید. برای پیوند شماره های چلان خرید به چک های صادر شده، این امکان به صورت چک های انفرادی و گروهی با تنظیمات مختلف و دسترسی آسان به چک ها در قسمت تنظیمات برگه دریافت ها و پرداخت های کاربر در دسترس است.
برای تغییر وضعیت یک چک صادره می بایست بر روی آن چک کلیک نمود و در نهایت با “تغییر وضعیت چک” آن را به حالتهای دیگر اعم از برگشتی، باطل شده، پاس شده و … تغییر داد.
عملیات دفتر چک
ثبت این عملیات مشابه ثبت عملیات در “چک پرداخت شده” است، با این تفاوت که دیگر نیازی به تعریف برگه دسته چک نیست و شبیه چک دریافتی مستقیم است. چه چکی چک های دریافتی نیز با درج مشخصات و قید نام حساب اسناد و تعیین وضعیت چک توضیح داده شده در «چک پرداخت» قابل ثبت است. تمام چک های دریافتی که در جدول مربوطه ثبت شده اند با آخرین وضعیت چک نمایش داده می شوند.
همچنین چک های متعدد را می توان به صورت گروهی در دسته چک دریافتی ثبت کرد و همچنین امکان پیوند فاکتورهای فروش برای یک چک و چک های متعدد در این قسمت تنظیمات وجود دارد. رسید و برگه های پرداخت و چک برای استفاده آسان توسط کاربران ارائه شده است.
برای تغییر وضعیت چک، این کار طبق روش “چک پرداخت شده” انجام می شود. همچنین برای مشاهده اسناد حسابداری و مشاهده خلاصه اسناد حسابداری هر چک نیز به شرح «چک های پرداخت شده» انجام می شود.
برای مشاهده تمام چک های دریافتی یا پرداختی، می توانید به منوهای “عملیات روزانه”، “دریافت و پرداخت” و “عملیات دفتر چک” بروید و در پنجره مشاهده همه می توانید همه دریافت شده را باز کنید. پروب ها را با اعمال پروب های تعریف شده توسط سیستم یا فیلترهای دلخواه یا بدون فیلتر انجام دهید.
لازم به ذکر است که در صورت اعمال فیلتر روی دکمه “اجرای فیلتر” کلیک کنید و در صورت لغو و مشاهده همه موارد “بدون فیلتر روی دکمه ” کلیک کنید. اگر میخواهید همه رویدادهای مربوط به هر چک را ببینید، میتوانید این کار را با کلیک بر روی دکمه “تاریخچه چک” انجام دهید.
همچنین میتوان بعد از انتخاب دکمه “عملیات چک” در بالای پنجره و کامل کردن اطلاعات بدون رفتن به سند حسابداری عملیات جدید برای هر چک انجام داد.
دریافت و پرداخت
این بخش برای ثبت هوشمند حسابداری دریافتها و پرداختهای شرکت در سند حسابداری، اعم از دریافتها/پرداختهای نقدی یا دریافتها/پرداختهای چک استفاده میشود.
دریافت و پرداخت با چک
برای ثبت چک های کال گال دریافتی یا پرداختی در دسته چک برای کنترل و گزارش بهتر خزانه شرکت، در قسمت \”دریافت و پرداخت\” در زیر \”عملیات روزانه\” ” شماره منو انتخاب شده است. . منو..
برای ثبت چک های پرداختی شرکت، لازم است شماره بانک شرکت در نرم افزار به همراه اولین شماره دسته چک فرعی دسته چک، مشابه عملکرد شعبه بانک تعریف شود. .
برای ثبت و تعریف دسته چک شرکت “معرفی دسته چک” انتخاب شده و سپس از فیلد مربوطه به حساب تعریف شده نرم افزار در خصوص عملیات بانکی و یا به تعبیر دیگر از حسابهای معرفی شده در نرم افزار حساب شعبه بانک مربوط به دسته چک دریافتی تعریف می شود و سپس شماره ی ابتدا و انتهای دسته چک وارد می شود، پس از “ثبت” به تعداد برگ چک ردیفهای دسته چک با شماره هر برگه ایجاد می شود که میتوان مشخصات چک صادره را وارد نمود.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.