ثبت شعبه شرکت مطابق با قوانین 1401+مدارک و هزینه✅
ثبت شعبه شرکت
بسیاری از شرکت ها پس از شروع فعالیت خود به دنبال ثبت شعبه شرکت برای خود هستند. اما قبل از اینکه این کار را انجام دهید، باید به خوبی بدانید که در حقوق تجارت چه شاخه ای وجود دارد. مالیات آن چگونه تعیین می شود و… .
تعریف شعبه شرکت
ابتدا باید بحث کنیم که شعبه شرکت به چه معناست و چه تفاوت هایی با شرکت های معمولی دارد. برای ثبت شرکت ابتدا باید محل دفتر شرکت خود را انتخاب کنید. این کار بسیار مهم است.
انتخاب شهر و منطقه ای که می خواهید در آن فعالیت کنید بسیار مهم است.
در مواردی می بینیم که بعد از تاسیس یک شرکت قصد دارم در کنار دفتری که در آن مشغول به کار هستم کار کنم. دفتر دیگری در شهر یا منطقه دیگری داشته باشید.
در این صورت می گوییم شرکت مورد نظر باید به دنبال تاسیس شعبه باشد. اما باید توجه داشته باشید که داشتن شعبه به نکات مهمی بستگی دارد.
شرکت زیرمجموعه باید دقیقاً همان کاری را که شرکت مادر انجام می دهد انجام دهد. یعنی زمینه فعالیت و موضوع فعالیت شرکت اصلی و شعبه جدید شما باید دقیقاً یکسان باشد و اگر فعالیت این دو با هم متفاوت باشد.
نمی توان به آن به عنوان شعبه اشاره کرد و به عنوان یک شرکت دیگر کار خواهد کرد.
فعالیت شعبه شرکت
توجه داشته باشید که فعالیت های یک شعبه باید دقیقاً همان چیزی باشد که شرکت مادر انتخاب می کند. یعنی شعبه شرکت در انتخاب موضوع فعالیت و مواردی از این دست اختیاری ندارد.
یعنی در واقع باید توجه داشته باشید که شعبه یک شرکت، شخص حقوقی مستقلی نیست و وابسته است.
میزان اختیارات و عملکرد یک شعبه توسط شرکت اصلی یا شرکت های مادر تعیین می شود. به همین دلیل شعبه یک شرکت وابسته محسوب می شود.
توجه داشته باشید که این وابستگی مزایای زیادی خواهد داشت. به همین دلیل افراد زیادی به دنبال این کار هستند.
ثبت شعبه شرکت
حال که اطلاعات دقیقی را ارائه کردیم، در این قسمت قصد داریم در رابطه با ثبت شعبه شرکت اطلاعاتی را ارائه دهیم. در ابتدا باید به این نکته توجه کنید که اساسنامه شرکت باید این اجازه را به شما داده باشد. اگر این در اساسنامه مجاز نیست، نمی توانید اقدام کنید.
توجه داشته باشید که اگر اساسنامه اجازه ثبت شعبه به نام شرکت خود را می دهد.
شما می توانید هر تعداد شعبه که بخواهید ثبت نام کنید و محدودیتی برای شما وجود نخواهد داشت. به همین دلیل شرط اصلی ثبت شعبه شرکت، مجوز اساسنامه تلقی می شود.
آکادمی استاد حساب کلیه امور صفر تا صد مرتبط با ثبت شرکت را به متقاضیان ارایه می دهد،شما کاربران گرامی می توانید تمامی خدمات مرتبط با ثبت شرکت را به مجموعه استاد حساب آرتین بسپارید،برای اطلاعات بیشتر با پشتیبانی مجموعه تماس حاصل فرمایید.
مالیات شعب شرکت
اغلب این سوال مطرح می شود که مالیات شعب شرکت چقدر است. خب، این طبیعی است و برای یک کارآفرین این نکته بسیار مهمی است. پیشنهاد ما این است که همیشه «کار همکارش را بپرسید».
برای اطلاع از نحوه محاسبه مالیات شعبه شرکت، بهتر است قبل از هر کاری با مشاوران مجرب حسابداری و مالیاتی مشورت کنید. همچنین می توانید برای مشاهده قوانین مالیاتی در این زمینه به سایت سازمان امور مالیاتی مراجعه کنید.
راهنمای ثبت شعبه
توجه داشته باشید که می توانید شعبه خود را در دو نوبت ثبت نام کنید. در حالت اول همزمان شرکت اصلی را ثبت می کنید.
همچنین نسبت به ثبت شعبه شرکت اقدام خواهید کرد. در این صورت شروع فعالیت هر دو شرکت همزمان خواهد بود. لازم به ذکر است اطلاعیه تأسیس هر دو به طور همزمان در روزنامه منتشر می شود.
در غیر این صورت پس از راه اندازی شرکت و شروع فعالیت می توانید نسبت به ثبت شعبه اقدام نمایید. برای این کار باید مجدداً آگهی در روزنامه منتشر کنید.
توجه داشته باشید که برای این کار باید اهداف شعبه را به طور کامل مشخص کنید و مطمئن باشید که راه اندازی این شعبه برای شما سود مالی خواهد داشت.
اگر مصمم به ثبت شعبه برای شرکت خود هستید. پس از اینکه شهر یا منطقه مورد نظر خود را انتخاب کردید، باید دفتری را در نظر بگیرید. برای دفتر شرکت، باید محل دفتر تجاری را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که ثبت شعبه شرکت یکی از مصادیق ثبت تغییرات در شرکت می باشد.
به همین دلیل و از آنجایی که هرگونه تغییری باید در روزنامه منتشر شود. برای ثبت شعبه یک شرکت باید آگهی در روزنامه منتشر کنید.
به همین دلیل پیشنهاد می کنیم در صورتی که قصد دارید شعبه دیگری برای شرکت خود ثبت کنید، همزمان با تاسیس شرکت اقدام نمایید. تا در آینده برای این کار وقت و هزینه صرف نکنید.
ثبت نمایندگی شرکت داخلی
یکی از اصلی ترین سوالاتی که متقاضیان ثبت نمایندگی یا شعبه شرکت های داخلی با آن مواجه هستند این است که چگونه و چگونه می توانند این کار را انجام دهند. این نوع نمایندگی با ثبت نمایندگی شرکت خارجی متفاوت است. توجه داشته باشید که برای ثبت شعبه ابتدا باید مدارک مورد نیاز را جمع آوری کنید.
در صورت تمایل به ثبت شعبه در زمان تاسیس شرکت. شما باید یک بار این اسناد را جمع آوری کنید.
اما اگر بعد از تاسیس شرکت می خواهید شعبه داشته باشید (که در اکثر موارد شاهد آن هستیم) باید مدارک لازم برای این کار را جمع آوری و به اداره ثبت ارسال کنید تا برای شما ثبت شود. بودن
نکته بسیار مهمی که در رابطه با ثبت شعبه شرکت باید به آن توجه کنید نوع شرکت برای انتخاب است.
همانطور که می دانید در هنگام ثبت نام باید نوع آن را انتخاب کنید. هنگام ایجاد شعبه باید نوع شرکت را مشخص کنید. نکته مهم این است که شعبه شرکت شما باید از نوع شرکت مادر باشد.
به همین دلیل، شما باید بسیار مراقب باشید. زیرا این موضوع برای شما بسیار مهم خواهد بود.
تاسیس شعبه شرکت با مسئولیت محدود
برای ایجاد شعبه شرکت با مسئولیت محدود می توانید از دو طریق این کار را انجام دهید. حالت اولیه همزمان با تاسیس است که می توانید سرمایه اولیه را بین افراد بیشتری تقسیم کنید.
اما حتی پس از تاسیس نیز می توانید نسبت به ثبت شعبه آن اقدام کرده و به طور کامل برای شرکت خود شعبه ثبت نمایید.
ایجاد شعبه شرکت سهامی خاص
هیأت مدیره شرکت سهامی خاص می تواند طبق اساسنامه شعبه یا شعبی تأسیس کند. نکته ای که در این زمینه باید به آن توجه کنید شهر محل ثبت شرکت است. توجه داشته باشید که نمی توانید دو شعبه در یک شهر داشته باشید.
به عنوان مثال، اگر دفتر مرکزی شرکت شما در تهران باشد، دیگر نمی توانید برای شرکت خود در تهران شعبه ثبت کنید. این موضوع بسیار مهم است و در انتخاب شهر برای شعبه شرکت خود باید به آن توجه کنید. در غیر این صورت در آینده با مشکلاتی مواجه خواهید شد.
مدارک لازم جهت تاسیس شعبه
در مطالب فوق اشاره کردیم که برای ثبت شعبه شرکت خود باید مدارک لازم را جمع آوری و به اداره ثبت تحویل دهید.
در ادامه قصد داریم این مدارک را برای شما شرح دهیم. البته در نظر داشته باشید که در برخی موارد ثبت شعبه برای شرکت نیازمند مجوزهای خاصی است.
در این مورد، شما باید مجوزها را دریافت کنید. از آنجایی که این مجوزها برای هر شرکتی با توجه به شرایط آن متفاوت خواهد بود. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات دقیق در این زمینه با کارشناسان ما تماس بگیرید.
• مدارک شناسایی (کارت ملی و شناسنامه) از هیئت مدیره شرکت اصلی و شعبه شرکت.
• صورتجلسه لازم را تکمیل و ارسال کنید.
• تاییدیه از کارشناسان اداره ثبت
• روزنامه رسمی تاسیس شرکت
• و…
توجه داشته باشید که سایر مدارک با توجه به شرایط هر شرکتی متفاوت است و به همین دلیل پیشنهاد می کنیم با کارشناسان تخصصی ثبت تماس بگیرید تا شما را با جزئیات راهنمایی کنند.
هزینه ثبت شعبه
هزینه ای که برای راه اندازی شعبه جدید باید بپردازید بسیار مهم است و به همین دلیل در این قسمت قصد داریم در مورد این موضوع مطالبی را بیان کنیم. توجه داشته باشید که هزینه ثبت شعبه برای شرکت شما با توجه به عوامل مختلفی تعیین می شود.
از آنجایی که شرایط هر شرکتی با یکدیگر متفاوت است باید بگوییم که هزینه انجام این کار با توجه به شرایط شرکت شما متفاوت خواهد بود. به همین دلیل بهترین پیشنهادی که می توانیم به شما بدهیم. این است که تلفنی استعلام بگیرید و شرایط شرکت خود را توضیح دهید.
شما می توانید با مراجعه به سایت استاد حساب از آموزش ها و دوره های متعدد این مجموعه مانند اکسل،هلو و … بهره مند شوید.
ممنونیم از اینکه جهت بهبود محتوا رای میدهید post
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
تکالیف مشاغل در قانون جدید صورت حساب الکترونیک چیست؟✅
وظایف مشاغل در قانون جدید صورتحساب الکترونیکی چیست؟ در سالهای اخیر سازمان امور مالیاتی کشور...
مالیات مهریه 1402 و نکاتی که درباره آن نمی دانستید✅
مالیات مهریه 1402 مالیات مهریه چیست؟ آیا مهریه مشمول مالیات است؟ اگر بله چند درصد...
مالیات خرید و فروش ارز✅
مالیات خرید و فروش ارز مالیات بر ارز یکی از دغدغه های مهم افرادی است...
چرا هر صاحب کسب و کاری باید آموزش مالیاتی ببیند ؟✅
لزوم آموزش مالیاتی برای هر کسب و کار مهم نیست در چه بخشی کار می...
فرصتهای شغلی و درآمدزایی در حوزه مالیات✅
فرصتهای شغلی و درآمدزایی در حوزه مالیات به دنیای اعداد و قانون مالیات علاقه دارید؟...
قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده 1402✅
قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده 1402 مالیات بر ارزش افزوده نوع شماره یک مالیات...
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.