باورهای غلط درباره ثبت شرکت✅
برخی باورهای غلط در مورد ثبت شرکت
هر زمان که میخواهیم کاری انجام دهیم – محصولی بخریم یا تصمیمی بگیریم زیرا تمایل به انجام آن داریم و از نظر ذهنی خودمان را متقاعد کردهایم که باید آن محصول را بخریم یا آن عمل را انجام دهیم، شاید در تصمیم گیری مغرضانه یا عدم واقعبینی باشیم. .
راه اندازی کسب و کار و ثبت شرکت نیز به همین صورت است. در تصمیم گیری، مانند سایر تصمیماتی که در زندگی می گیریم، باید با دقت و معقولانه عمل کنیم و به دور از احساسات عاطفی در مورد مسیری که می خواهیم طی کنیم، حداقل با افراد با تجربه مشورت کنیم.
این امری غیرعادی است که عرضه کننده یک محصول یا خدمات، مشتری خود را از دریافت آن محصول یا خدمات باز دارد، اما در این مقاله، برخی از معایب و باورهای غلط در مورد ثبت شرکت را برای کسانی که به هر دلیلی به آن فکر می کنند، فهرست می کنیم. ما یک شرکت را برای ثبت خود توصیف می کنیم.
هر روز هموطنان زیادی برای ثبت شرکت به مجموعه ما مراجعه می کنند و جالب است بدانید که فکر اکثر افرادی که برای ثبت شرکت می آیند (البته نه همه) این است که با ثبت شرکت پولدار می شوند!!!
اینکه اکثر مشتریان ما (البته نه همه) فکر می کنند که بدون داشتن محصول یا ایده خاصی برای ارائه، فقط با ثبت شرکت می توانند پا به دنیای تجارت بگذارند و به موفقیت های بزرگی دست پیدا کنند کمی خنده دار است. انجام دادن!!!
بیایید این موضوع را کمی اساسی تر بررسی کنیم.
ثبت شرکت چیست و چرا باید آن را انجام دهیم؟
در دنیای تجارت زمانی که یک محصول یا خدمات باید به صورت رسمی به افراد و سایر مشاغل ارائه شود، بهتر است اشخاص حقیقی به همراه شرکای خود در اداره کل ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری شرکت ثبت کنند تا رسمیت یابد. فعالیت تجاری آنها و فعالیت های تجاری خود را با هویت آن شرکت (یا به عبارتی آن شخص حقوقی) انجام دهند.
پس شرط لازم برای ثبت شرکت و تاسیس شخصیت حقوقی داشتن محصول یا خدمات قابل ارائه است.
صرفاً ثبت شرکت بدون داشتن ایده و محصولی برای ارائه، علاوه بر اینکه به شما کمکی نمی کند، ضررهای احتمالی را نیز به همراه خواهد داشت.
پس از ثبت شرکت چه وظایفی بر عهده دارد؟
- قبل از هر چیز باید بدانید که شرکت نیاز به مراقبت و توجه دارد. یعنی چه استفاده کنی چه نکنی باید مراقبش باشی.
- ثبت شرکت مانند خریدن کتاب نیست، آن را بخرید و بگذارید در قفسه کتاب بپوسد.
- ثبت شرکت دارای مسئولیت و بار حقوقی است – بدانید که با ثبت شرکت – شخصیت حقوقی ایجاد می کنید. همانطور که شما در جامعه شخصیت دارید، شرکت نیز شخصیتی دارد که به آن شخصیت حقوقی می گویند.
پس از ثبت شرکت، اشخاص حقوقی باید:
خود را به ادارات مالیاتی شهر و استان خود معرفی کنید و برای اظهار و پرداخت مالیات در سامانه جامع مالیاتی کشور ثبت نام کنید.
هر سال برای پلمپ دفاتر خود اقدام کنند
هر ساله جهت بررسی و تشریفات مالیاتی به ادارات مالیاتی مراجعه نمایید
دریافت گواهی مالیات بر ارزش افزوده و تمدید دوره ای آن (در صورت واجد شرایط بودن)
و کارهای ریز و درشت دیگری که باید برای شرکت ثبت شده خود انجام دهید که به آن مدیریت شرکت می گوییم.
بنابراین تا به حال متوجه شده اید که چه با ثبت شرکت از آن استفاده کنید یا نه، باید کمی تلاش کنید و توصیه ما به شما این است که اگر هنوز محصول یا خدماتی برای ارائه ندارید، کمی به فکر خود باشید. تصمیم – شما هنوز بدون ثبت شرکت هستید می توانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید و در صورت نیاز شرکت را در آینده ثبت کنید.
البته این مقاله قصد ندارد شما را از ثبت شرکت بترساند یا منصرف کند – این مقاله فقط برای شما است که با دیدی باز و با آگاهی از مسئولیت های پیش رو شرکت خود را ثبت کنید.
برخی باورهای غلط در مورد ثبت شرکت
برای استفاده انحصاری از یک نام باید شرکتی با آن نام تاسیس کنیم!
اکثر آنها معتقدند که اگر محصول یا خدماتی دارند و می خواهند نام آن محصول یا خدمات را در انحصار خود درآورند، باید یک شرکت ثبت کنند و نام آن شرکت را روی محصول یا برند خود درج کنند. این باور کاملاً اشتباه و از روی ناآگاهی است (من – نویسنده – قبل از اینکه با مسائل ثبتی آشنا شوم نیز همین اعتقاد را داشتم)
اگر نامی در ذهن دارید و می خواهید آن را در انحصار خود درآورید – باید نام تجاری را ثبت کنید و نام تجاری ثبت شده خود را روی محصول و برند خود قرار دهید.
برند – کلمه یا عبارتی است که در مرکز مالکیت معنوی ایران به ثبت رسیده و پس از ثبت کلیه حقوق معنوی آن نام در طبقه ثبت شده، برای مالک محفوظ می ماند.
پس از ثبت برند، شخص دیگری غیر از صاحب برند به هیچ وجه نمی تواند از نام ثبت شده تحت مالکیت صاحب برند استفاده کند و در صورت استفاده غیرقانونی از نام تجاری بدون کسب اجازه از صاحب برند، می توان اقدام قانونی کرد. علیه او گرفته شود. شکایت کرد و در صورت ضرر و زیان غرامت دریافت کرد.
بنابراین، اگر قبلاً کسب و کار خود را دارید – محصول یا خدماتی را ارائه می دهید و فقط می خواهید افراد دیگر نتوانند از نام محصول یا خدمات شما استفاده کنند، باید برند مورد نظر خود را ثبت کنید (نام محصول یا خدمات). ). و نیازی به ثبت شرکتی با نام محصول یا خدماتی که ارائه می کنید ندارید.
اگر شرکت نداشته باشیم نمی توانیم واردات و صادرات داشته باشیم!
یکی دیگر از تصورات غلط این است که تصور می شود برای صادرات و واردات کالا و خدمات شرکت باید ثبت شود، اما اینطور نیست.
برای واردات و صادرات محصولات و خدمات خود باید مجوز صادرات و واردات داشته باشید که در ایران به آن کارت بازرگانی گفته می شود.
تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند برای دریافت کارت بازرگانی اقدام کنند، بنابراین اگر در حال حاضر شرکتی ندارید می توانید به عنوان شخص حقیقی برای دریافت کارت بازرگانی اقدام کنید.
اگر شرکت ثبت کنیم باید مالیات هنگفتی بپردازیم!
موضوع دیگری که زیاد با آن مواجه می شویم این است که متقاضیان ثبت شرکت فکر می کنند فقط با ثبت شرکت مشمول پرداخت مالیات می شوند که این باور کاملا اشتباه است.
طبق قوانین مالیاتی همه کشورها – مالیات بر عملکرد – درصد معینی از سود خالص حاصل از یک سال تعیین می شود و در ایران مالیات بر عملکرد 25 درصد سود خالص حاصل از یک سال است.
یعنی اگر شرکت شما در طول یک سال سود کرد، باید 25 درصد آن را به عنوان مالیات بر عملکرد پرداخت کنید و در صورت عدم کسب سود (که معمولاً در سالهای اول تاسیس هر شرکتی چنین است) شرکت شما زیان ده محسوب می شود و مشمول پرداخت مالیات می شود. این عملکرد نیست، پس نگران نباشید.
در این مقاله سعی کردیم به برخی باورهای غلط و معایب احتمالی ثبت شرکت بپردازیم.
شما می توانید با مراجعه به سایت استاد حساب از آموزش ها و دوره های متعدد این مجموعه مانند اکسل،هلو و … بهره مند شوید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.