انبارگردانی در هلو+نکات و مراحل✅
انبارگردانی در هلو
انبارگردانی چیست؟
مدیریت انبار به منظور بررسی تعدادی از کالاها و رفع اختلاف انبار سیستم با موجودی واقعی کالا انجام می شود که بنا به نظر کارفرما می تواند بصورت هفتگی، ماهانه، سه ماهه و … انجام شود.
برای مجموعه ها و شرکت هایی که جابه جایی و تراکنش کالا بالایی دارند توصیه می شود در اسرع وقت این کار را انجام دهند تا در صورت وجود اختلاف موجودی در اسرع وقت رفع شود.
آموزش مدیریت انبارگردانی در نرم افزار هلو
در نرم افزار هلو انبار داری در سه مرحله انجام می شود که پس از موجودی کالاهای موجود در انبار خود و فهرست بندی، این سه مرحله را به ترتیب انجام می دهیم.
مرحله اول: (تعریف حساب)
برای مدیریت انبار در نرم افزار هلو ابتدا باید حسابی به نام حساب کسری و اضافه ایجاد کنیم تا کالاهایی که کسر یا اضافه داشتیم به این حساب برود. بنابراین ابتدا از منوی اصلی نرم افزار می رویم و پس از انتخاب plus، یک طرف حساب با نام حساب کسری و اضافه ایجاد می کنیم.
مرحله دوم: (ثبت کالای شمارش شده)
حال باید کالاهای شمارش شده را در سیستم ثبت کنیم، پس از کلیک بر روی گزینه عملیات مربوط به کالا از نوار بالای منوی اصلی و سپس با استفاده از ماوس به گزینه انبار چرخشی رفته و بر روی مورد دوم کلیک کنید. ، که برای ثبت کالاهای شمارش شده است. کلیک می کنیم.
ابتدا پنجره مربوط به لیست را تایید می کنیم و سپس در پنجره جدیدی که باز می شود باید روی هر کالای موجود در انبار کلیک کرده و به جای آن مقدار موجودی را وارد کنیم. پس از انجام این کار، دکمه تایید را کلیک می کنیم.
مرحله سوم: (تایید عملیات انبارگردانی)
در این مرحله باید کالاهای ثبت شده را که وارد کرده ایم تایید کنیم و کسری و اضافاتی که در مرحله اول ایجاد کرده ایم را ثبت کنیم، بنابراین برای این منظور از نوار ابزار بالای منوی اصلی نرم افزار بر روی عملیات کلیک کنید. گزینه مربوط به کالا کلیک می کنیم.
سپس ماوس را به گزینه مدیریت انبار برده و این بار روی مورد سوم که تاییدیه عملیات انبارداری است کلیک کنید.
حسابداری پیمانکاری یکی از موارد مهم در حوزه حسابداری است که در شرکت ها ازز اهمیت بالایی برخوردار است،حسابدارن حرفه ای نیز باید بر این مبحث اشراف داشته باشند،دوره حسابداری پیمانکاری آکادمی استاد حساب یکی از راه های سریع فرا گرفتن حسابدداری پیمانکاری است که شما می توانید این دوره جامع را تهیه کنید و حسابداری پیمانکاری را به شکل کامل فرا بگیرید.
حالا پنجره ای به شکل زیر ظاهر می شود و در ستون مربوطه تفاوت کالا با موجودی واقعی را مشاهده می کنید که قرمز رنگ است و پس از بررسی مجدد اقلام، ستون آخر را تیک زده و گزینه تایید را بزنید. نشان می دهد
و در نهایت پنجره زیر را مشاهده می کنیم که در آن سمت «حساب کسری و اضافه» حساب را انتخاب می کنیم.
به این ترتیب عملیات انبارداری با موفقیت انجام می شود و پس از ثبت این سند، موجودی کالا در سامانه برابر با موجودی واقعی آنها خواهد بود.
برای تسلط کامل حسابداری،اکسل و … می توانید از مقالات و دوره های استاد حساب استفاده کنید
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.