0 تا 100 ارسال لیست بیمه مطابق با قوانین 1401✅
ارسال لیست بیمه
ارسال لیست بیمه دارای قوانین و مقرراتی است که افراد باید آنها را رعایت کنند.
در این مقاله قصد داریم به لیست بیمه و تحویل آن و بررسی این موضوع برای شما کاربران عزیز بپردازیم پس تا پایان مطلب با ما همراه باشید.
ما در مقالات خود بسیاری از امور حسابداری، مالی و مالیاتی را برای شما کاربران منتشر کرده ایم که می توانید در قسمت وبلاگ ها مطالعه کنید.
لازم به ذکر است افراد برای انتخاب گروه حسابداری باید مواردی را بررسی کرده و سپس خدمات مالی خود را به گروه مورد نظر بسپارند.
تخصص و تجربه کافی دو اصل مهم در انتخاب شرکت ها و مجموعه های حسابداری است، بنابراین با وجود تعداد مجموعه های حسابداری که روز به روز در حال افزایش است، افراد باید این دو عامل را در نظر بگیرند.
مجموعه استاد حساب آرتین با بیش از 30 سال سابقه درخشان خدماتی از قبیل: خدمات حسابرسی، خدمات حسابداری، خدمات مالیاتی، آموزش حرفه ای حسابداری، اعزام حسابداران، مربیگری و مشاوره مالی و ده ها خدمات دیگر را به متقاضیان ارائه می دهد.
لیست بیمه چیست؟
در برگه لیست بیمه مواردی مانند سوابق کاری ماهانه افراد وجود دارد که باید به سازمان تامین اجتماعی تحویل داده شود، به جز این موارد، مشخصات فردی و اطلاعات کارگاهی از دیگر مواردی است که در برگه لیست بیمه درج می شود.
به طور کلی دو نوع لیست بیمه وجود دارد که به شرح زیر است:
بیمه تامین اجتماعی خوداشتغالی یا خوداشتغالی: از نام این نوع بیمه مشخص می شود که در این نوع بیمه افراد به خودی خود بیمه می شوند.
بیمه اجباری تامین اجتماعی: طبق مقررات کار، کارفرما موظف است کلیه پرسنلی را که برای این فرد کار می کنند را بیمه و از این فرد حقوق دریافت کند.
چند نوع بیمه داریم؟
به طور کلی 3 نوع بیمه وجود دارد که در این قسمت به بررسی این سه نوع بیمه می پردازیم:
- بیمه مشاغل آزاد: در صورت اخذ مجوز کار از مراکز مجاز سازمان بیمه اجتماعی، امکان استفاده از این نوع بیمه را دارند.
- بیمه اجباری: کمی پیشتر اشاره کردیم که در بیمه اجباری کارفرما باید تمامی پرسنل خود را بیمه کند.
- بیمه اختیاری: این بیمه شامل افرادی نیز می شود که فاقد هرگونه بیمه هستند، برای استفاده از این نوع بیمه، افراد باید حق بیمه خود را به موقع پرداخت کنند، همچنین لازم به ذکر است که نرخ حق بیمه بیست و شش درصد حقوق است.
تفاوت بیمه اختیاری و اجباری چیست؟
می توان گفت تفاوت بیمه اجباری و اختیاری در این است که بیمه بیکاری به افرادی تعلق می گیرد که دارای بیمه اجباری هستند و بیمه بیکاری به افرادی که بیمه اختیاری دارند تعلق نمی گیرد.
حسابداری بیمه یکی دیگر از شاخه های رشته گسترده حسابداری است،مجموعه استاد حساب با داشتن دوره های متعدد به آموزش حسابداری بیمه پرداخته و مبحث حسابداری بیمه را ننیز به مانند دیگر دوره ها بهه شکل کامل آموزش داده است،شما می توانید با تهیه این دوره و شرکت به صورت حضوری و یا غیر حضوری مبحث حسابداری بیمه را به شکل کامل یاد بگیرید.
آیین نامه ارسال لیست بیمه
یکی از مهم ترین مواردی که کارفرمایان باید به آن توجه داشته باشند لیست بیمه کارکنان آن گروه است که بر اساس ضوابط و مقرراتی تنظیم می شود و کارفرما باید در چارچوب این قوانین و مقررات به انجام فعالیت های بیمه ای بپردازد.
آیین نامه ارسال لیست بیمه کارگران، بازنشستگان و … موضوع بسیار مهمی است، به همین دلیل کارفرمایان باید آگاهی کاملی از قوانین و مقررات داشته باشند و یا حسابداران شرکت ها این مقررات را به کارفرمایان اطلاع دهند.
چگونه لیست بیمه را ارسال کنیم؟
در مرحله اول باید نرم افزار بیمه را روی سیستم خود بارگذاری کنید و سپس اطلاعات کارگاه و پرسنل را وارد کنید.
پس از نصب برنامه باید گزینه listdisk را انتخاب کنید تا نرم افزار برای شما اجرا شود.
پس از باز شدن نرم افزار در سمت راست صفحه در قسمت بالای نرم افزار گزینه ای به نام اطلاعات پایه برای شما ظاهر می شود که باید آن گزینه را انتخاب کرده و پس از انتخاب آن گزینه گزینه مشخصات کارگاه را انتخاب کنید.
پس از باز شدن صفحه مشخصات کارگاه، باید گزینه جدی را انتخاب کنید، سپس صفحه ای برای شما باز می شود که باید مشخصاتی مانند: کد کارگاه، آدرس کارگاه و مشخصات کارفرما را وارد کنید.
کد کارگاه یک شناسه ده رقمی است که سه عدد سمت چپ آن کد شعبه، سه عدد بعدی نشان دهنده تجارت و تجارت و بقیه اعداد نشان دهنده تعداد لات ها می باشد.
اگر پیمانکار هستید خط قرارداد را تکمیل کنید و اگر پیمانکار نیستید قسمت را خالی بگذارید.
در قسمت نام کارگاه نام شرکت خود را وارد کنید، در قسمت آدرس آدرس کسب و کار را وارد کنید.
سپس در قسمت ارسال لیست بیمه باید اطلاعات پرسنلی را وارد کنید.
برای این کار روی گزینه اطلاعات پایه کلیک کنید و روی گزینه جدید کلیک کنید تا بتوانید مشخصات پرسنل را وارد کنید.
سپس با توجه به فیلدهای موجود اطلاعات درخواستی را وارد کنید.
بعد از گذراندن این پروسه باید مراحل لیست ماهیانه و کار مفصل را طی کنید.
باید از بالای صفحه گزینه عملیات را انتخاب کنید و از گزینه عملیات لیست ماهانه را انتخاب کنید، پس از انتخاب گزینه ذکر شده در صفحه باز شده، گزینه جدید را انتخاب کنید، پس از باز شدن صفحه مشخصات مورد نظر را در فیلدهای مربوطه وارد کنید. . انجام دادن .
پس از انجام این عمل باید میکروفانکشن را وارد کنید، برای درج میکروفانکشن باید وارد لیست ماهانه شده و این مورد را اصلاح کنید.
پس از انجام این کارها باید اطلاعات کارگاه و اطلاعات بیمه شده را در دو دیسک قرار دهید و به سازمان تامین اجتماعی بسپارید.
بارگذاری لیست بیمه در سایت
نحوه بارگذاری لیست بیمه در سایت مورد نظر با آدرس www.samt.tamin.ir به همان صورت است که در بالا توضیح داده شد، فقط کاربر باید به جای نرم افزار از طریق سایت وارد شود.
نتیجه:
در این مقاله لیست بیمه و نحوه ارسال آن را برای شما کاربران عزیز بررسی کردیم، شما می توانید در صورت نیاز مقالات دیگر سایت را مطالعه کنید .
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.