تعریف صندوق در نرم افزار سپیدار✅
آموزش نحوه تعریف صندوق در سپیدار
در این مقاله قصد داریم نحوه تعریف صندوق در سپیدار را آموزش دهیم. پس تا پایان مقاله با ما همراه باشید.
صندوق در حسابداری
شاید شما در جاهایی کار می کنید که چندین صندوق دارند و از مشتریان به صورت نقدی پول دریافت می کنید و شاید در جایی هستید که آنها فقط یک صندوق دارند. در هر صورت در این مقاله با نحوه تعریف صندوق در سامانه سپیدار آشنا می شویم.
نحوه تعریف صندوق در سپیدار
در نرم افزار سپیدار برای تعریف صندوق از منوی اصلی نرم افزار بر روی ماژول دریافت و پرداخت و از قسمت اپراتورها بر روی گزینه صندوق جدید کلیک می کنیم. (طبق تصویر زیر)
همانطور که مشاهده خواهید کرد، پنجره تعریف صندوق برای ما ظاهر می شود تا اطلاعات مورد نیاز را وارد کنیم.
از قسمت عنوان، نامی برای صندوق خود مشخص می کنیم. می توانید برای راحتی هر نامی را برای صندوق در نظر بگیرید یا نام صندوقدار را وارد کنید.
در قسمت عنوان 2 نیازی به وارد کردن چیزی نیست و سیستم عنوان توضیحات را تعیین می کند.
مشخصات حساب الزامی نیست و طبیعتا واحد پولی صندوق ریال است. موجودی اول دوره مربوط به شروع دوره مالی است و اگر در ابتدای دوره مالی هستید می توانید اولین موجودی دوره صندوق را وارد کنید. وضعیت صندوق که فعال است را تغییر نمی دهیم و در نهایت روی گزینه ذخیره کلیک می کنیم.
صندوق ما به راحتی در نرم افزار تعریف می شود. در صورتی که تمایل دارید وجوهی را که تعریف کرده اید مشاهده کنید، می توانید از منوی اصلی بر روی ماژول در یافت و پرداخت کلیک کنید و از قسمت لیست بر روی گزینه وجوه کلیک کنید تا لیست وجوه شما نمایش داده شود.
به این ترتیب با تعریف صندوق ها در سپیدار آشنا شدیم.
شما می توانید با مراجعه به سایت استاد حساب از آموزش ها و دوره های متعدد این مجموعه مانند اکسل،هلو و … بهره مند شوید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.