نحوه بکاپ گیری از سپیدار✅
آموزش بکاپ گیری از نرم افزار سپیدار
در این مقاله قصد داریم نحوه بک آپ گیری از نرم افزار سپیدار را یاد بگیریم پس تا انتها با ما همراه باشید.
پشتیبان گیری
یکی از بدیهی ترین و پیش پا افتاده ترین مسائل در کار حسابداری تهیه نسخه پشتیبان از نرم افزارهای حسابداری است که در عین بی اهمیت بودن، بسیار مهم است. به عنوان یک حسابدار خبره، ما باید همیشه و به طور مداوم از نرم افزار مالی خود نسخه پشتیبان تهیه کنیم و نسخه های پشتیبان را به روز نگه داریم.
نکته مهم دیگر این است که فایل های پشتیبان را در جایی خارج از کامپیوتری که با آن حسابداری انجام می دهیم ذخیره کنیم. دلیل این امر کاملاً مشخص است، مثلاً یک روز ممکن است رایانه ای که با آن کار می کنید به هر دلیلی (خراش ویندوز، آلودگی به ویروس و …) از دسترس خارج شود و ما نتوانیم هیچ فایلی را از آن بازیابی کنیم.
تصور اینکه بعد از چنین اتفاقی باید از ابتدا اسناد حسابداری را در سیستم ثبت کنید بسیار سخت است. به همین دلیل، پشتیبان گیری و نکات آن را بسیار جدی بگیرید.
آموزش پشتیبان گیری از نرم افزار سپیدار
در نرم افزار سپیدار برای بک آپ گرفتن ابتدا از منوی اصلی نرم افزار روی گزینه تنظیمات کلیک می کنیم و سپس از قسمت عملیات روی گزینه تهیه نسخه پشتیبان جدید کلیک می کنیم. (تصویر زیر)
پنجره زیر را مشاهده خواهید کرد که در آن می توانید عنوان نسخه پشتیبان و همچنین مسیر ذخیره فایل پشتیبان و نام فایل پشتیبان را تغییر دهید.
همچنین می توانید از فضای ابری دراپ باکس برای پشتیبان گیری از فایل ها استفاده کنید که گزینه مناسبی است. در نهایت پس از مشخص شدن موارد ذکر شده می توانید بر روی گزینه دریافت فایل پشتیبان کلیک کنید که با کادر سبز رنگ در تصویر زیر مشخص شده است.
بک آپ ما به همین راحتی ذخیره می شود و اگر می خواهید بک آپ های قبلی خود را ببینید کافیست روی گزینه تنظیمات این بار از قسمت لیست روی گزینه بک آپ و بازیابی کلیک کنید.
به این ترتیب نحوه بک آپ گیری از نرم افزار سپیدار را یاد گرفتیم. امیدوارم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.
شما می توانید با مراجعه به سایت استاد حساب از آموزش ها و دوره های متعدد این مجموعه مانند اکسل،هلو و … بهره مند شوید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.