نحوه بازگردانی بک آپ در هلو✅
آموزش بازگردانی بک آپ در نرم افزار هلو
در این مقاله قصد داریم نحوه بازگردانی بک آپ در نرم افزار هلو و یا بازیابی نسخه پشتیبان را به شما آموزش دهیم. پس تا انتها ما را همراهی کنید.
آموزش بازگردانی بک آپ در نرم افزار هلو
همانطور که در مطالب قبلی نحوه بک آپ گیری از نرم افزار هلو را یاد گرفتیم. حال در این مقاله نحوه بازگردانی فایل پشتیبان را با هم مرور می کنیم تا قسمت پشتیبان گیری را به طور کامل آموزش دهیم.
اگر با نحوه پشتیبان گیری از نرم افزار هلو آشنایی ندارید، روی لینک زیر کلیک کنید:
نحوه بک آپ گیری از نرم افزار هلو
و اکنون نحوه بازیابی فایل های پشتیبان را یاد خواهیم گرفت، اما قبل از آن می خواهم توجه شما را به یک نکته جلب کنم:
تمامی فایل های پشتیبان در نرم افزار هلو به صورت فشرده (فشرده) هستند و به طور معمول نمی توانید فایل های آنها را باز کنید مگر اینکه همان کد را در نرم افزار هلو داشته باشید.
به زبان ساده اگر فایل پشتیبان کد 23 نرم افزار هلو را داشته باشیم، فقط می توانیم این فایل را با این کد باز کنیم نه سایر کدهای نرم افزار هلو. پس این نکته را فراموش نکنید.
برای بازگردانی فایل های پشتیبان ابتدا باید روی گزینه امکانات/اطلاعات پایه کلیک کنیم، درست مثل گرفتن نسخه پشتیبان. (تصویر زیر)
حال از آیتم های نمایش داده شده بر روی گزینه تهیه و بازیابی نسخه پشتیبان کلیک می کنیم.
یکی از پر طرفدار ترین نرم افزار های حسابداری موجود در حوزه حسابداری نرم افزار هلو است که بیشتر شرکت ها و سازمان ها از این نرم افزار استفاده می کنند و حسابدارانی که این نرم افزار را به طور کامل بلد باشند می توانند به راحتی وارد بازار کار شوند،یکی دیگر از دوره های با کیفیت مجموعه استاد حساب آرتین دوره آموزش نرم افزار هلو می باشد،متقاضیان می توانند در این دوره شرکت کرده و با فراگیری آموزش صفر تا صد نرم افزار هلو وارد بازار کار بشوند،امکان شرکت در دوره هم به صورت حضوری و هم غیر حضوری برای کاربران فراهم است.
پس از کلیک بر روی این گزینه، پنجره بک آپ گیری و بازیابی بک آپ در نرم افزار هلو برای ما نمایش داده می شود و از گزینه های زیر بر روی بازگرداندن نسخه پشتیبان کلیک می کنیم.
پس از کلیک روی این قسمت، نرم افزار آدرس فایل پشتیبان را از ما می خواهد که آن را به درستی آدرس دهی می کنیم و در نهایت بر روی open کلیک می کنیم. پس از کلیک، نرم افزار شروع به بازیابی فایل پشتیبان می کند.
پس از پایان عملیات ریستور، نرم افزار به صورت خودکار بسته می شود و دوباره وارد نرم افزار می شویم و فایل پشتیبان ما به راحتی بازیابی شد. امیدوارم این آموزش مفید بوده باشد.
شما می توانید با مراجعه به سایت استاد حساب از آموزش ها و دوره های متعدد این مجموعه مانند اکسل،هلو و … بهره مند شوید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.